Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Friday, 01 July 2016 14:37

Iftari

Me 20.06.2016 iftari i shtruar nga z. Shaban Nishori.

 
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
+5
Friday, 01 July 2016 14:34

Iftari

Me 20.06.2016 iftari i shtruar nga z. Shaban Nishori.

 
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
+5
Friday, 01 July 2016 14:34

Ky eshte

Ky është vëllau ynë z. Lulzim Ajdari .
I cili nuk di të lodhët . I cili dy herë në ditë pastron xhamine dhe restorantin. Kryesia e Qendrës falenderon për punën vullnetare që po e bënë vazhdimisht , dhe lusim All-llahun fuqiplot që ta shperblej me të mirat e Tij.

 
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Friday, 01 July 2016 14:33

Tribuna ne Ramazan 2016

Me 18.06.2016 u mbajt Tribuna e radhës për nder të muajit të Ramazanit. Në këtë tribunë patëm nderin të kemi prezent z.Mustafë Xhemaili Ambasador i Republikës së Kosovës në Bern , Mustafë ef. Memeti Kryetar i Bashkësisë Islame Shqiptare në Zvicër, dhe ligjëruesit Dr. Musa Musai dhe Dr. Gëzim Dushi.
Po ashtu me pjesëmarrje na nderuan edhe bashkëatdhetar tanë nga Luzerni, Payerni , Moudon ,Geneve,Vevey etj.
Për të pranishmit u shtrua iftar nga pronaret e firmës "FFA" vëllëzrit z. Fatmir dhe Fadil Alimi dhe puntoret e tyre.
Kryesia e Qendrës i falenderon për iftarin e shtruar dhe lusim Allahun fuqiplot të u'a shtoj të mirat e Tij.

 
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
+9
1.782 persona të arritur
Friday, 01 July 2016 14:32

Iftari

Me 17.06.2016 iftari i shtruar nga vëllezrit Hatim, Agim dhe Hashim Mazreku dhe Lulzim Ajdari

 
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
Fotografia e Qendra Islame Shqiptare-Lozanë   Centre Islamique Albanais de Lausanne
+6
Page 1 of 61

Linqe